RENDELÉSFELVÉTEL: 75/311-106 (Paks és környéke)
KezdőlapBemutatkozásVásárlási feltételekElérhetőségeink

Választékunk

Calzone Normál
Calzone Óriás
Családi menü
Desszertek
Duplafeltétes Pizza
Frissensültek
Gyros
Hamburger
Italok
Köretek
Pizza (30cm)
Pizza (50cm)
Rostonsült ételeink
Saláták
Tészták
Öntetek

Ételkereső

Étel kereső


Bemutatkozás

Feltöltés alatt...Rólunk

Reméljük, hogy új honlapunk elnyeri tetszésüket. Segít megismerni szolgáltatásunkat, és megkönnyíti a megrendelés leadását.

A Pizza Karaván 2002-ben kezdte meg működését Hatvanban. Új partnereink segítségével már több településen is jelen vagyunk. Csak házhoz szállítunk, helyben fogyasztásra nincs lehetőség.

Pizzáink receptje egyedi, nem az olasz, hanem a magyar fogyasztók ízvilágához igazítva készítjük.

A Pizza Karaván szlogenje, hogy finomat jó minőségben elérhető áron. Ennek jegyében készítjük pizzáinkat, jelenleg több mint 60 féle variációban.
A pizzáink elkészítéséhez folyamatosan próbálunk új alapanyagokat felkutatni, hogy tovább bővíthessük étlapunkat, és mindenki megtalálja a saját ízlésének valót.

A pizza karaván ellenőrzési rendszere garantálja, hogy beszállítóink folyamatosan és mindig kiváló alapanyagokkal lássák el egységeinket. Üzleteinket a helyi igényekhez igazítottuk. A felhasznált alapanyagok, és az elkészítési technológia minden üzletben azonos, mégis az étlap, az árak és a nyitvatartás eltérőek lehetnek.

A megrendelés után a pizzákat azonnal, mindig friss alapanyagokból készítjük, de a megrendelések mennyisége nagyban befolyásolja az elkészítési és a kiszállítási időt. A megrendeléskor a várható kiszállítási időről tájékoztatni fogják.

Kiemelt ajánlataink

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó
  (ZÁRVA)

Még nem vagy regisztrálva?